Agenturer

AZ Pneumatica har siden 1982 produceret pneumatiske ventiler og tilbehør.

Ved at anvende den nyeste teknologi har virksomheden været i stand til at udvikle og producere komponenter som overholder de nyeste standarder og tilfredsstiller det globale marked.

Virksomheden har særlig fokus på at udvikle og producere specialbyggede komponenter, som er mere kompakte og omkostningseffektive. Ved at investere i topmoderne maskiner, er man på forkant med udviklingen og sikre højeste kvalitet og konkurrencedygtige priser på virksomhedens produkter.

Virksomheden forventer i nærmeste fremtid at indvie deres nyeste productionsfaciliteter.

Link: www.azpneumatica.com

Cy.Pag. er en førende international producent af pneumatiske cylindre til industriel automation.

Virksomheden blev etableret i 1995 i Morbegno i Valtellina, og strækker sig nu over et areal på 4000 m2.

I årenes løb er der erhvervet betydelig ekspertise i design og udvikling af ISO-standardcylindre, der passer til adskillige industrielle applikationer, herunder automobil-, tekstil-, fødevare- og landbrugsindustrien.

Ud over produktionen af pneumatiske, hydrauliske og elektriske cylindre, er kundetilpassede cylindre en vigtig differentiator hos Cy.Pag., og de er designet og konstrueret i overensstemmelse med specifikke kundekrav, og tilbyder ekstremt høje niveauer af præcision og uovertruffen værdi for pengene.

Takket være Cy.Pags dygtighed og passion. fagfolk, har virksomheden på lidt over tyve år gjort sine produkter synonyme med ekspertise og pålidelighed i industriautomationssektoren og eksporterer dem til mere end 40 lande over hele verden.

Link: www.cypag.com

Sicomat er en førende leverandør inden for trykluftdistribution.

Virksomheden har en bred vifte af produkter og systemer, der er værdsat af værksteder og store industrier rundtom i verden.

Produktprogrammet består af aluminiumsrør og profiler, fittings, slanger, blæsepistoler, lynkoblinger, slangeruller, tilbehør og meget mere.

Hos AirMatic er vi utrolig stolte over at kunne tilbyde det Danske marked Sicomat’s fantastiske produkter.

Link: www.sicomat.info